• Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider1
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider2
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider3
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider4
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider5
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider6

Sleufgoten

RIOTECH levert hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, zowel voor afscheidings- als afwateringstechniek.

 

Persoonlijke aanvraag

Wij zijn gaarne bereid om in een persoonlijk onderhoud uw aanvraag te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen, passend op uw specifieke situatie.

Sleufgoten

Afwatering in een verhard oppervlak vormt voor ontwerpers veelal een esthetische uitdaging.

Lijnafwatering systemen bieden al decennia lang aantrekkelijke oplossingen aan architecten en worden veel toegepast.

De komst van modern bestrating materiaal, zoals natuursteen en daarbij de behoefte aan een strak lijnenspel, versterkt de vraag naar minimalistische lijnafwatering. Riotech biedt met haar sleufgoten assortiment esthetisch aantrekkelijke oplossingen voor de afwatering. Riotech sleufgoten bewijzen dat stijl en effectieve lijnafwatering perfect samen gaan.

Ontdek zelf welke oplossingen Riotech u bieden kan.

Door de minimalistische vorm van het opzetframe verraadt de sleufgoot niet direct haar aanwezigheid. De vrijwel onzichtbare sleufgoot zorgt voor een adequate afwatering zonder dat het voegpatroon daarbij merkbaar verstoord wordt. Voor het opzetstuk kan worden gekozen uit verschillende varianten nl. de RT.SG 1, RT.SG 2 en de RT.SG. 3 zie onze te downloaden folder voor de uitvoeringen.

 

Het gootelement onder het opzetstuk is van chemisch resistent polymeerbeton of van vezel versterkt beton. Voor het opzetstuk kan worden gekozen uit verschillende varianten, te denken aan o.a. verzinkt staal, RVS en CorTen staal.

Het Riotech Sleufgoten programma is opgebouwd uit lijnafwaterings-systemen die bewijzen dat stijl en effectieve lijnafwatering perfect samen gaan.

Sleufgoten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product of deze productgroep? Wij helpen u graag verder. Laat via de knop hieronder uw naam en telefoonnummer achter, wij bellen u terug.

(U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier)

 

Download brochure

Download de brochure:

 

 

RIOTECH

Reedijk 7p
3274 KE Heinenoord