• Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider1
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider2
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider3
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider4
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider5
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider6

Lamellenafscheider

RIOTECH levert hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, zowel voor afscheidings- als afwateringstechniek.

 

Persoonlijke aanvraag

Wij zijn gaarne bereid om in een persoonlijk onderhoud uw aanvraag te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen, passend op uw specifieke situatie.

Lamellenafscheider

Afkoppelen van hemelwater is de manier om overbelasting van het rioleringstelsel te voorkomen. Wegen, parkeerplaatsen, industrieterreinen, enz. zijn allemaal plaatsen waar vuil, in de vorm van slib of lichte vloeistoffen, in het hemelwater terecht kan komen. Dit water kan niet direct op het oppervlaktewater worden geloosd maar dient eerst d.m.v. een afscheider te worden gezuiverd. De Cross-Flow lamellenafscheider is voorzien van een vernieuwd lamellenpakket.

 

De Cross-Flow lamellenafscheider zorgt zowel voor het afscheiden van grof en fijn slib als lichte vloeistoffen zoals olie en benzine. De lamellenafscheider is voorzien van een debietregeling, waardoor de geïntegreerde by-pass boven de 14 l/s/ha (5mm/ha) automatisch in werking treedt.

 

Lamellenafscheider

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product of deze productgroep? Wij helpen u graag verder. Laat via de knop hieronder uw naam en telefoonnummer achter, wij bellen u terug.

(U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier)

 

Download brochure

Download de brochure:

 

 

RIOTECH

Reedijk 7p
3274 KE Heinenoord