• Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider1
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider2
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider3
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider4
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider5
  • Riotech Afscheiders Olieafscheiders Afvoergoten Vetafscheiders Pompputten Slider6

Besturingsunits

RIOTECH levert hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, zowel voor afscheidings- als afwateringstechniek.

 

Persoonlijke aanvraag

Wij zijn gaarne bereid om in een persoonlijk onderhoud uw aanvraag te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen, passend op uw specifieke situatie.

Besturingsunits

De kasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen afhankelijk van de plaats waar de schakelkast wordt geplaatst. I.v.m. de bediening dient de schakelkast in de directe nabijheid van de pompinstallatie geplaatst te worden.

 

Minimale bescherming is nodig wanneer een schakelkast wordt geplaatst binnen een afgeschermde ruimte waar alleen bevoegd personeel kan komen. De bedieningsknoppen zitten aan de buitenzijde van de (kunststof) kast. Wanneer het een binnenruimte betreft die voor publiek toegankelijk is, is de schakelkast van plaatstaal, of dient de kunststof kast in een plaatstalen kast te worden geplaatst.

 

Hierdoor worden de bedieningsknoppen afgeschermd. Schakel-/bedieningskasten zijn er voor enkel- en dubbel pompinstallaties. Bij duo installaties is altijd sprake van wisselbedrijf. Alle schakelkasten zijn standaard voorzien van een optisch alarm (rode lamp/led). Alle schakelkasten zijn standaard voorzien van potentiaalvrije contacten voor doormelding van hoogwater en voor storing van de pomp(en).


 

Besturingsunits

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product of deze productgroep? Wij helpen u graag verder. Laat via de knop hieronder uw naam en telefoonnummer achter, wij bellen u terug.

(U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier)

 

Download brochure

Download de brochure:

 

 

RIOTECH

Reedijk 7p
3274 KE Heinenoord